Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2013.02.06.
10:49

Írta: 925

Félautomata önkioldó

Bár a gyári fényképző alkalmazásból kispórolta az Apple, a legtöbb valamire való fotós App Store termék rendelkezik önkioldóval, azaz tudjuk időzíteni, hogy mikor süsse el a képet az eszköz. Így tudunk ugyebár könnyedén csoportképet készíteni anélkül, hogy bárki is lemaradna róla.

Most erre a feladatra kínál egy újszerű ingyenes megoldást a Vapp (v1.1.1), melynek köszönhetően hangvezérlésessé tehetjük iPhone-unkat. Elég egy taps, egy fütty vagy bármilyen hang, és - ésszerű határokon belül - a távolból kattinthatunk új fotókat.

A Vapp nem a legfelszereltebb program, de a legfontosabbakat tudja. Ki-be kapcsolhatjuk a vakut, válthatunk a kamerák között és beállíthatunk 3 másodperces késleltetést is. A képernyő jobboldalán található csúszkával pedig megadhatjuk, hogy milyen zajkörnyezetben vagyunk, vagyis mekkora hanghatárt kell átlépnünk ahhoz, hogy aktiváljuk a kamerát. A legalsó állásban szinte magától fotóz a telefon, a legfelső állást viszont valószínűleg csak ölős metál koncerten használnánk, igaz, ott kissé valószínűtlen, hogy ilyen fotóra lenne szükségünk.

Az elkészült képeket a bal-alsó sarokban találjuk, a fotók.appba (camera roll) sajnos egyelőre manuálisan kell őket átmásolnunk, ha szeretnénk. Ebből a menüből tudjuk a kiválasztott fotókat megosztani (Facebook, Twitter, e-mail) és törölni is.

Szólj hozzá!

Címkék: ingyenes fényképezés kedvenc életmód alkalmazás photography app iPhone iOS

A bejegyzés trackback címe:

https://napplo.blog.hu/api/trackback/id/tr645065358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása