Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2012.10.26.
09:20

Írta: 925

Drágultak az appok

Az Apple Magyarországot is azon 17 ország közé választotta, ahol egy tollvonással 10-20%-kal megemelte az alkalmazások árait. Hivatalos tájékoztatást eddig nem találtunk, mindenesetre készítettünk egy kis táblázatot a számok kedvelőinek:

app_store_aremelesek.png

Talán a legfontosabb szám az utolsó, vastagon szedett oszlop, ennyivel drágább az alkalmazások ára a magyar App Store-ban az amerikaihoz képest. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy az Egyesült Államokban mindig nettó árakat kommunikálnak, arra jön még rá a forgalmi adó (VAT). Így tehát ha a 11,4-19,1%-os árkülönbséget ÁFA-ként fogjuk fel, nem lehet semmi problémánk az új árakkal. Persze mivel eddig ezt ebben a formában nem fizettük, most joggal keserű a szánk íze. Azért nagyon ne szomorkodjunk, az ingyenes, továbbra is ingyenes.

Szólj hozzá!

Címkék: apple hírek áremelés alkalmazás app iPhone iOS

A bejegyzés trackback címe:

https://napplo.blog.hu/api/trackback/id/tr394870933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása