Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2012.08.26.
18:15

Írta: 925

Vasárnapi mini körkép

Ma is megnéztük az akciós ajánlatokat, és ugyan igazi létszükséglet nincs közöttük, de egynémelyiket mindenképp érdemes lehet kipróbálni. Nézzük!

tovább...

IncrediBooth (v1.6)

Egy újabb érdekesség a Hipstamatic készítőitől, ezúttal az aluljárókban található fotós fülkék ihletésére. A most 0,79€ helyett ingyenes csomagba egy fülke és az abban lévő négyféle filter szerepel. A további öt fülke egyenként 0,79€-ért vásárolható meg, de kezdetben az alapfelszereléssel is jókat lehet mókázni.

Twittin (v2.5.1)

Amint azt a neve sejteti, a Twittin egy Twitter alkalmazás. Pontosabban egy kiegészítő szolgáltatás, ami gyakran nagyon jól jöhet a legvérmesebb csiripelőknek (de utálom ezt a szót!)! Olvasásra ugyan nem alkalmas, de az írásban sokat segíthet: előre beállított szövegeket tudunk egyetlen mozdulattal elküldeni. Ez még nem is annyira érdekes, ám ha hozzáteszem, hogy ezek a vázlatok meghatározott parancsokat is kezelnek, akkor szerintünk sokan lecsaptok rá amíg ingyenes (1,59€ helyett)! Hogy ezek mit takarnak? Például megadunk egy szöveget, tageket és azt a parancsot, hogy a program automatikusan csatolja a tweethez az épp hallgatott számot! Vagy a pontos időt! Vagy a vágólapon lévő szöveget, legyen az egy link vagy bármi! Bővebb infót a jobb-alsó sarokból előhívható i-betűre bökve kaphattok.

ReaddleDocs (v3.1)

A Readdle a komolyabb fejlesztő cégek közé tartozik (ők jegyzik többek között a Calendars, Printer Pro vagy Remarks appokat is), akik augusztusban ötéves fennállásukat ünnepelendő több komolyabb akcióval is jelentkeztek. Most például a szokásos 3,99€ helyett szeptember 10-éig ingyen letölthető a RaddleDocs, egy sokfunkciós fájlkezelő program, mely támogat a felhőszolgáltatásokat, ki- és betömörítést, különböző fájlmozgatásokat és még sok minden mást. Az iPad változat most csak 1,59€.

+Compass 〇 (v1.1)

Iránytűk terén is óriási a választék az alapból a telefonon lévő gyári alkalmazáson túl. Az appdde változatát azért tartjuk említésre méltónak, mert mi még nem láttunk hasonlóan szép, letisztult felületűt. Egyetlen háromdimenziós, fekete alapon fehér, észak (N) felé mutató körről van szó. Az egyetlen - igen komoly - szépséghibája az ingyenes programnak, hogy amennyiben szeretnénk megszabadulni az alsó reklámcsíktól, úgy sajnos 1,59€-et ki kell csengetnünk.

Piano Prodigy (v1.2)

Bár nem értek a zenéhez, így az alkalmazás "szaktudásáról" nem merek nyilatkozni, de ha gyerek volnék, ránézésre ezzel nagyon is lenne kedvem zongorázni tanulni! Most 1,59€ helyett szintén ingyenes.

Pintograph (v1.0)

És akkor jöjjön még egy szép app a sport zárandó. A Pintograph egy véletlenszerű, ám matematikai számításokon alapuló rajzprogram, amit leginkább a "csakúgy" kategóriába tudunk sorolni, és fizetnünk sem kell érte. De beszéljenek róla inkább a képek, szóval ilyen:

Photo 2012.08.26. 17 47 57.pngPhoto 2012.08.26. 17 48 29.png

Szólj hozzá!

Címkék: zene képszerkesztés ingyenes fényképezés akció csakúgy alkalmazás üzleti twitter photography app fájlkezelő iránytű árcsökkenés iPhone iOS apperitív

A bejegyzés trackback címe:

https://napplo.blog.hu/api/trackback/id/tr624733130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása