Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2012.10.06.
14:41

Írta: 925

Apperitív - villámjátékok

Mobiltelefonon jellemzően nem egyhuzamban órákon át játszunk, sokkal inkább rövid időkitöltésekről van szó. Ezért is van, hogy a legsikeresebb játékok azok, amelyek pár perc alatt is élvezhetőek, nem kell 5-6 óra, hogy befejezzünk egy-egy szintet. A bejegyzés szereplői mind ilyenek.

tovább..

Nyess és illessz!

Egyszerű kirakós fajáték, ám idővel egyre több fejtörést igényel az ingyenes Slice & Splice (v1.1.5). A képernyő alsó felén található alakzatot egyetlen - néhány szinten kettő - vágással kell felszabdalnunk úgy, hogy az így kapott elemeket bele tudjuk illeszteni a fenti sziluettbe. 8-10 éves gyerekek lekötésére éppúgy alkalmas, mint a vasárnapi szieszta idejére.

Fémes neon

A Reflexions (v1.0.1 - 0,79€) pályáin való boldoguláshoz már nem elég a logika, koncentrációra és jó időzítésre is szükségünk lesz.Egy kicsi, zöld, fémes hangú neon bizbaszt kell eljuttatnunk kék hasonmásához, szintén kék négyzetek érintésével úgy, hogy közben a csapdákat elkerüljük. Az átlós mandiner palánkok minden érintésre 90°-ot fordulnak.

Megy a gőzös

A társasjátékok kedvelőinek sem kell beérniük kemény kartonnal és fabábukkal. A Ticket to Ride Pocket (v1.2 - 1,59€) a múltszázad Észak-Amerikájába röpít minket, ahol vasúti hálózatokat kell építenünk. Kettő-öt játékos játszhat, akár online, akár a "computer" ellen. A játék elején kapunk kettő vagy három jegyet, az ezen szereplő városok összekötése lesz a legfőbb célunk. Egy-egy körben vagy kártyákat húzunk, ezekből járatot építünk, vagy új jegyeket kérünk. A szabályok nem túl bonyolultak, az első indításkor választható próbajáték segítségével szinte azonnal elsajátíthatóak. escape.jpgEgy átlagos parti egyedül játszva 5-10 percig tart.

Mentsük meg a gorillakölyköt!

A gonosz, szőrös nagy gorilla elől csakis fölfelé lehet menekülni, ebben segíthetünk a Escape The Ape (v1.1.0) főhősének. Ujjunkkal trambulint húzhatunk neki, ezek segítségével juthat a paszuly nem létező teteje felé. Aranyos, gyors, hamar rá lehet unni, cserébe ingyen van.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napplo.blog.hu/api/trackback/id/tr584823170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása