Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2013.03.03.
18:19

Írta: 925

Gyro Xtreme - ma ingyen

Photo 2013.03.03. 18 04 53.jpg

Személy szerint legjobban az egyszerű, mégis sokszor és sokáig szórakoztató játékokat kedvelem. És ez abszolút elmondható a mai nap ingyenesen letölthető GYRO Xtremeről (v1.1.2). Adott a kép közepén egy kör, ami három egyenlő cikkre van osztva. Ezek piros, sárga és kék színűek (eleinte). A kép széléről különböző irányból, különböző sebességgel, különböző méretű piros, sárga vagy kék pöttyök repülnek egymás után a kör közepe felé. A feladatunk a kört úgy tekerni, hogy a becsapódás mindig az azonos színű harmadba történjen.Photo 2013.03.03. 16 22 33.png Forgathatjuk a kört azt fogva is, de a képernyő alján lévő csúszka paddal talán még könnyebb, mindenesetre annyival biztosan praktikusabb, hogy így az ujjunk nem takarja ki egyik érkező meteor pöttyöt sem. Ha véletlenül másik szín csapódik be, akkor sérül a cikk, és bizonyos számú sérülés után vége a játéknak. Természetesen idővel gyógyíthatjuk is a kört, ha plusz jelű pöttyöt ütköztetünk sikeresen.

Eleinte csak arcade módban Gyrozhatunk, de amint elérünk egy bizonyos szintet, harcolhatunk az idővel is. A Gyro Xtreme tagja a Game Centernek, így ezen keresztül barátainkkal is összemérhetjük az eredményeinket. Addiktív, kikapcsoló alkalmazás, érdemes letölteni, amíg még nem kell érte fizetnünk.

Szólj hozzá!

Címkék: teszt játék ingyenes akció alkalmazás app iPhone

A bejegyzés trackback címe:

https://napplo.blog.hu/api/trackback/id/tr925114861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása