Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2012.08.23.
13:49

Írta: Fringilla

Remek rejtvény mozikedvelőknek

Enscripted (v1.3)

enscripted.pngA többségnél valószínűleg sokkal kevesebbet játszom az iPhone-ommal, összesen talán napi félórát. Ezért azokat a játékokat szeretem, amiket bármikor lehet folytatni vagy éppen újrakezdeni. A közepes angol nyelvismeretet igénylő Enscripted ezek közé tartozik. Ahogy az lent mellékelt képeken is látszik, egy film címét és egy abból származó idézetet kell kitalálnunk a teljesen összekevert betűkupacból, támpontul használva a nagybetűket, aposztrófokat, ismétlődéseket. Május 13-ai indulásuk óta minden huszonnégy órában csak egy új feladvány érkezik, így ha szép lassan átrágtuk magunkat a korábbi rejtvényeken, utána már csak napi két-három* percet fogunk az betűkirakóssal tölteni. Nem is baj, ez is hozzátartozik a fejtörő bájához - na meg ahhoz, hogy véletlenül se unjunk rá!

Aki szereti a filmeket és legalább kicsit/közepesen tud angolul, az ne sajnálja rá egy mozijegy árának töredékét (0,79€), mert ez az univerzális app tényleg megéri!

*néha szembetaláljuk magunkat egy-egy fogósabb példánnyal, amin 10-20 percig, de akár még tovább is bosszankodhatunk

enscripted_01.png

enscripted_02.png

Szólj hozzá!

Címkék: játék film kedvenc rejtvény logika

A bejegyzés trackback címe:

https://napplo.blog.hu/api/trackback/id/tr894727520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása