Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2013.02.10.
23:33

Írta: 925

Apperitív - és szépek is

Kezdjük egy játékkal! A Super 7 (v1.2) egy kevés matematikai tudást igénylő, addiktív kis játék. A szabályok igen egyszerűek: 1-6 közötti számok úsznak be lassan a képbe (eleinte csak szépen apránként, később egyre sűrűbben), melyeket egymás felé terelve a számok összeadódnak. A cél, mint azt sejteni lehet, hogy a számok összegeként hetet kapjunk, ekkor a hétszög eltűnik a képről, és megkapjuk érte a pontunkat. A menetnek akkor van vége, ha az összeütköző számok összege hét fölé megy.

Akik nem szeretik az összetett fotó appokat, és inkább maradnának az Instagramhoz hasonlóan egyszerűen működőeknél, azoknak ajánljuk figyelmébe a Tinge-et (v1.2). Miután lőttünk egy képet (avagy importáltunk egyet a fotók közül), tizenegy stílus közül választhatunk, s a képünk a választott szín árnyalataiban köszön vissza. Piros, kék, sárga, zöld, pink és társaik, mind-mind egy saját hangulatot adnak a képnek, amelyet utána megoszthatunk e-mailben, Twitteren, Facebookon, Tumblren vagy Instagramon keresztül. Az egydolláros alkalmazás nem fog túl széles körben elterjedni, de aki szereti az ilyesmit, annak nagyon fog tetszeni.

Számoltátok már meg egy Mad Men (Reklámőrültek) epizód alatt, hányszor isznak, hányszor gyújtanak rá, esetleg hányszor beszélnek, viselkednek degradálóan a nőkről, nőkkel? Ahelyett, hogy egy darab papírra húznátok be a strigulákat, kipróbálhatjátok a Kount.ly-t (v1.0.1). Szépen megrajzolt számláló alkalmazás, ahol több különböző kategóriát felvihetünk, majd hozzáadhatunk vagy elvehetünk egyet. A hozzáadáshoz csak egy pillanatra húzzuk el jobbra az elemet a listában (ha csak megérintjük, egy szinttel beljebb kerülünk, ahol mínuszolni is van lehetőségünk). Nagyon hasznos, hogy az egyes addíciók időpontját rögzíti a program. Vízszintesre fordítva a telefont, egy statisztikai nézetet kapunk időrend szerint. Az univerzális appért jelenleg 89 centet kell leszurkolni, de aki tudná mire használná, annak meg fogja érni.

Szólj hozzá!

Címkék: lifestyle játék fényképezés életmód alkalmazás univerzális photography app iPad iPhone iOS apperitív

A bejegyzés trackback címe:

https://napplo.blog.hu/api/trackback/id/tr455073503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása