Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2013.04.11.
20:14

Írta: 925

Ingyenes Fruit Ninja!

Fruit-Ninja-Logo-300x300[1].png

Minden idők egyik legsikeresebb (és legaddiktívabb) iOS-es játéka most korlátozott ideig ingyenesen letölthető. Ha még valaki nem ismerné a Fruit Ninját (v1.8.4), mindenképp próbálja ki, de vigyázzon, nehogy túlságosan rákapjon!

Többféle játékmód közül lehet választani a változatos gyümölcskaszabolás érdekében. Ezek közül a Classic tud a legbosszantóbb lenni, ez igényli talán a legtöbb koncentrációt. Gyümölcsök és bombák váltogatják egymást. Utóbbiak közül egyet sem szabad eltalálnunk, míg előbbiek közül legfeljebb hármat (és minden 100 pont után plusz egyet) ejthetünk csak le. A Zen mód másfél perces, bombamentes időtartama inkább a sikerélményről, mintsem a túlzott izgalmakról szól. A legélvezetesebb talán az Arcade mód, ahol egy perc a játékidő, ez alatt kell különböző combók és bónuszok segítségével minél több pontot szerezni.

A már-már legendás alkalmazás most iPhone-ra és Padre is gratis telepíthető.

A rekordokat természetesen szabad megírni hozzászólásban:)

Szólj hozzá!

Címkék: játék ingyenes akció kedvenc iOS

A bejegyzés trackback címe:

https://napplo.blog.hu/api/trackback/id/tr715217475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása