Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2012.08.04.
01:24

Írta: 925

Színesek, szépek

wallpapershd.pngVan olyan, aki még sosem nézett be az App Store-ba, aki még egyetlenegy alkalmazást sem tölt le az iPhone-jára. Viszont valószínűleg a háttérképüket még ők is átállítják időről-időre. Aki nem éri be a saját fényképeivel, és nem akar a Google segítségével 320*480-as vagy 640*960-as felbontású képek letöltésével vacakolni, annak ajánljuk a WallpapersHD-t (teljes nevén Retina Wallpapers & Backgounds).

Használata tényleg nagyon egyszerű, a kínálat pedig hatalmas és folyamatosan frissítik. Nézzük!

És nézni tényleg jó, letisztult felület, még a reklámok sem kerülnek elő kezdetben. A legfrissebb kilenc képet látjuk (tapasztalatom szerint szinte az egész gyűjtemény retinabarát, azaz 640*960-as), fölül egy menücsíkot, alul egy oldalszámot. A menü öt pontból áll, ezek közül a középső hárommal választhatjuk ki a listázás sorrendjét: legfrissebb (latest), legnépszerűbb (popular) vagy véletlenszerű (random). Jobboldalon a beállítások érhetőek el, itt üríthetjük a cache-t, a keresési és letöltési előzményeket, beállíthatjuk az automatikus léptetés sebességét, feltölthetünk képet, csatlakoztathatjuk Facebook-, illetve Twitter-fiókjainkat, írhatunk a fejlesztőknek, értékelhetjük az appot és 1,59€-ért kiválthatjuk az egyébként nem túl tolakodó reklámokat.

wallpapershd_02.pngwallpapershd_01.png

A bal felső sarokból érhető el a keresési oldal, ahol 16 kategóriára kérhetünk szűkítést, de lehetőség van szöveges keresésre és színek szerinti szűrésre is. Keresési előzményeink és korábban letöltött képeink is itt találhatóak.

A főképernyőn ezen kívül két dolgot tehetünk: lapozunk vagy nagyítunk. Lapozáskor eltűnik a fejléc - amit a jobb-felső sarokba kerülő nyilacskára bökve érhetünk el - és lent előbukkan egy oldalszám. Ha ezt megérintjük, lehetőségünk van tetszőleges sorszámú oldalra ugrani. Ha a kilenc közül bármelyik kép megtetszik, csak érintsük meg, és voilá!

wallpapershd_03.pngwallpapershd_04.png

wallpapershd_05.png

A reklámok ilyenkor bukkannak fel az alsó csíkban, mi pedig a fölötte húzódó opciókkal élhetünk: vissza (←), kipróbálás háttérként vagy főképernyőn (szem), letöltés (↓), kedvencnek jelölés, onnan eltávolítás (*), automatikus lejátszás (>) és megosztás e-mailben, Facebookon vagy Twitteren.

Tényleg ilyen egyszerű, tényleg hasznos és tényleg ingyenes.

Szólj hozzá!

Címkék: teszt lifestyle ingyenes női photography háttér

A bejegyzés trackback címe:

https://napplo.blog.hu/api/trackback/id/tr484694360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása