Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2012.09.28.
16:01

Írta: 925

Bocsánatot kért az Apple

Megmondom őszintén, nem tudom elképzelni, hogy Steve Jobs valaha olyan lépésre szánta volna el magát, mint most Tim Cook: elismerte, hogy ők hibáztak. Bizonyára sok mémmel találkoztatok az elmúlt napokban, ami kicikizte az Apple új térkép alkalmazását. Nem véletlenül készültek ezek, az új Maps valóban nagyon messze van a a tökéletestől. Ezt most Jobs utódja, Tim Cook írásban is elismerte. A szöveg szabad fordításban így fest:


"Kedves Felhasználóink!

Mi az Apple-nél világszínvonalú termékek gyártására törekszünk, amelyek a lehető legteljesebb élményt nyújtják a felhasználóinknak. Az új térkép alkalmazásunk múlt heti elindításával ennek a fogadalmunknak nem tettünk eleget. Borzasztóan sajnáljuk az elégedetlenséget, amit ezzel okoztunk, és mindent elkövetünk azért, hogy a Maps jobb legyen.

A térkép alkalmazás már az iOS első verziójában is szerepelt. Az idő előrehaladtával szerettünk volna mind több mindent belepakolni, a hangos navigációtól a madártávlati nézeten át a vektorgrafikus adatbázisig. Ehhez azonban az egész alkalmazást újra kellett építenünk a semmiből.

Már most is több, mint 100 millió iPhone és iPad tulaj használ az új Apple térképet, és naponta csatlakoznak újak. Alig egy hét alatt az iOS felhasználók majd félmilliárd keresést végeztek az alkalmazással! Minél többen használják a térképet, az annál jobb lesz, és minden segítségért, visszajelzésért nagyon hálásak vagyunk!

Mialatt a Maps fejlesztésén dolgozunk, kipróbálásra ajánljuk az App Store-ban található térképeket, mint a Bing, a MapQuest vagy a Waze, de akár a Google és a Nokia online megoldásait, melyekhez a böngészőből könnyedén ikon rendelhető a készülékek főképernyőjére.

Bármiről is legyen szó, az Apple-nél mindig azt a célt tűzzük ki, hogy a világ legjobb termékeit készítsük el. Tudjuk, hogy ezt várják el tőlünk és mi megállás nélkül fogunk dolgozni, amíg a térképünk meg nem felel ezeknek az elit követelményeknek!

Tim Cook
Az Apple ügyvezető igazgatója"

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napplo.blog.hu/api/trackback/id/tr514808546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása