Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2012.07.29.
15:46

Írta: 925

Videózz és fotózz egyszerre!

Ha már veled is fordult elő, hogy nem tudtad eldönteni, mozgó- vagy állóképet készíts, nagyon fogsz örülni a festői nevű CameraKaKának. A gyári kamera nem képes egyszerre rögzíteni a kettőt, a fejlesztők kifejezetten ennek megoldására fokuszáltak. Lehetőség van csak fotó és csak videó felvételére is - előbbi esetben 3 és 5 kockás sorozatkép is lőhető -, továbbá megadható az egyszeri fix-, vagy a folyamatos autófókusz helye is.

És most ingyenes! Érdemes minél előbb letölteni, hiszen utoljára február 16-27., illetve február 29. és március 8-a között volt 0 Forintos akció.

Alternatívát a Quick PIX jelenthet, ami azonban most csak 1,59€-ért érhető el (legutóbb Valentin-napon és április 24-28. volt ingyenes).

Szólj hozzá!

Címkék: videó fényképezés akció alkalmazás photography app árcsökkenés iPhone iOS

A bejegyzés trackback címe:

https://napplo.blog.hu/api/trackback/id/tr564684942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása