Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2012.09.10.
23:15

Írta: 925

Kockahas nyolc hét alatt?

Kezdjük a lényeggel: a 6 Pack Promise (v1.6.2) akciós és kockahasat ígér. Hogy az is lesz-e vagy sem, arról (még) nem tudok nyilatkozni, mindenesetre nyugodtan ki lehet próbálni, bajotok biztosan nem lesz belőle. Ha más nem, egy kis rendszert visz az életetekbe. Egy nyolchetes programról van szó ugyanis, ahol a szerda és a vasárnap kivételével minden napra jut 5-8 perc hasazás egy kellemes női hang angol nyelvű irányítása mellett. Természetesen komplett étrendjavaslatot is kapunk mindemellé.

Igen, a legtöbben a hasizom erősítését utálják a legjobban, de ez az edzésterv szerencsére kellőképpen változatos, rengeteg (100+) különböző lábemelés, felülés és egyéb gyakorlat váltja egymást, ezért valahogy sokkal élvezhetőbb az egész, mint a tesi órák emléke. Egy nap általában 5-6, egyenként 30-60 másodpercig tartó gyakorlatból áll (ezek mindegyikét videón is megnézhetjük Jeff Cavaliere mestertréner jóvoltából), köztük egy vagy kettő 45 másodperces pihenővel. Az első két hét végeztével megerőltetőnek semmiképp nem nevezném, viszont meglehetősen intenzív, ezért még az is lehet, hogy tényleg látszódni fog majd valamiféle eredmény...

Mindenesetre 0,79€-t már csak azért is megérhet, mert a közérzetet mindenképp javítja.

Szólj hozzá!

Címkék: sport akció kedvenc életmód árcsökkenés iPhone

A bejegyzés trackback címe:

https://napplo.blog.hu/api/trackback/id/tr874767577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása