Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2012.09.08.
10:51

Írta: 925

Apperitív - falatkák

Ingyen szótár!

A minap bemutatott és melegen ajánlott TextGrabber nevű szövegdigitalizáló és fordító alkalmazás mellé javasolt offline szótár, a Lingvo Dictionaries most ingyenes, csapjatok le rá!

Fotóküldés fürtöstül

Akiknek elege van abból, hogy egyszerre csak néhány fényképet e-mailezhetnek el, azoknak figyelmébe ajánljuk az ingyenes Instamail Photo (v1.0) appot, amely segítségével minden levélhez korlátlan számú fotó csatolható.

"Váltóőr és gyorsvonat főrendész"

trainyard.pngAz igazán jó logikai játékokat talán az emeli ki a sorból, hogy olyan környezetet, olyan világot teremtenek benne a fejlesztők, ami kedves, szépen kidolgozott, illetve a kellő mértékben egyedi és ismerős. Ilyen a Trainyard (v1.66), amiben különböző színű vonatokat kell a megfelelő ütemben, a megfelelő remizekbe terelni. Rengeteg pályával és rengeteg nehézségi fokkal találkozunk, egy-egy feladványra pedig több megoldása is lehetséges. Valamivel kevesebb szinttel és minimálisan szűkített funkciókkal (viszont továbbra is reklámok nélkül!) egy ingyenes változat is elérhető, ám amelyik ismerősünk eddig kipróbálta a teljes, jelenleg fizetős appot, még senki sem bánta meg az árát. Akárhogy is, remek agytorna!

Szólj hozzá!

Címkék: lifestyle játék ingyenes fényképezés akció kedvenc életmód üzleti iPhone iOS apperitív

A bejegyzés trackback címe:

https://napplo.blog.hu/api/trackback/id/tr384761932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása