Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2012.09.05.
00:30

Írta: 925

Kilövésre felkészülni!

launch_center_pro_512.pngIgen, a cím eléggé adta magát, hiszen a középpontba most a Launch Center Pro (v1.0.3) kerül, viszont mind a cím, mind a név teljesen helyénvaló, hiszen ez az alkalmazás gyors. A nyitóoldalra, sőt, az állandó tálcára/polcra kíván férkőzni. Vajon van esélye? (Van!)

- kedvenc programok villámindítása
- az egyes alkalmazásokon belüli feladatok sokkal
gyorsabban, direkt módon végrehajthatóak;
- például Instagram fényképezés, webes könyvjelző megnyitása, SMS-küldés címzettnek, XY Skype-hívása, közvetlen naptárbejegyzés
, címkeresés térképen, stb.

tovább...

Az iPhone-ok ellen voksolók egyik igen komoly érve az Android rendszer mellett, hogy a címlapon elhelyezhető widgeteknek köszönhetően könnyebben elérhetőek a legfontosabb programok, feladatok. Az Apple mobiljain - legalábbis szeptember 12-ikéig mindegyiken - 16 ikon fér el egy-egy oldalon (ezek mindegyike mappa is lehet, bennük egyenként pontosan egy tucat alkalmazással), a fő helyre pedig, vagyis a tálcára csupán négy darab pakolható. A mappák amilyen hasznosak, olyannyira nem szépek vagy átláthatóak. Ezen is segíthet a Launch Center Pro, ám az igazi ereje ennél mélyebben rejlik.

Az app ugyanis nem csak elindítani képes egy-egy alkalmazást, hanem azokon belüli feladatok is közvetlenül végrehajthatóak! Szeretitek az Instagramot, de mire elindul, és behívjátok a fényképezőgépet, már elillan a pillanat? Egy naptárbejegyzést gyorsan rögzíteni (Week Calendar, Agenda Calendar)? Vagy az IMDB toplistáját megnézni, esetleg egy Skype-partnert felhívni? Ezek mind-mind egyetlen mozdulattal elérhetőek!

Már eddig is elég sok ilyen hasznos parancs működik az alig két és fél hónapja kiadott alkalmazásában, ám legnagyobb örömünkre ezt a listát folyamatosan bővíteni tudja az App Cubby. Ehhez szükség van a beépíteni kívánt alkalmazások fejlesztőnek együttműködésére is. Szerencsére az eddigiek azt mutatják, hogy az ő részükről is megvan a szükséges érdeklődés és hajlandóság, amiben persze a felhasználói nyomás is fontos szerepet kap. Ha szeretnétek, hogy kedvenc alkalmazásaitok fontos funkciói még egyszerűbben elérhetőek legyenek, ne habozzatok írni azok kiadóinak. Persze az is lehet, hogy azt már be is építették a Launch Center Proba...

Az app ára most akciósan 2,39€ - azaz mai árfolyamon nagyjából öt darab óriás rudi vagy egy zsugor ásványvíz.

Szólj hozzá!

Címkék: akció kedvenc életmód alkalmazás üzleti app gyorsaság iOS

A bejegyzés trackback címe:

https://napplo.blog.hu/api/trackback/id/tr914755858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása