Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2012.08.15.
20:41

Írta: 925

Egy könnyed esti Apperitív

WeeMee Avatar Creator

weemee.pngHa szeretnétek néhány mókás percet, amikor nem a barátaitokkal, hanem inkább rajtuk nevettek, akkor megérhet egy dollárt a WeeMee avatárkészítő. Alkossuk meg barátaink rajzfiguráját, és állítsuk be a bejövő hívásokhoz. A rendelkezésre álló elemek választéka igen bőséges, ezért sokszor komoly hasonlóságot mutathat a végeredmény. Az elmúlt másfél évben háromszor árazták le (legutóbb júniusban), úgyhogy aki sajnálja rá a 230 Forintot, annak sem kell végleg lemondania róla...

Secrets for iOS5 +

secrets_ios5.pngBár már a nyakunkon az iPhone-ok új opreációs rendszere, az iOS 6, azoknak, akik nem érzik magukat vérkomoly felhasználóknak, érdemes lehet egyszer végignézniük a Jusoft Secrets for iOS5 + nevű gyűjteményébe foglaltakat, mert találhatnak benne számukra új, hasznos információkat kedvenc telefonjukkal kapcsolatban.

Őszintén megvallva, nekem is volt egy-két "Ja, tényleg!" pillanatom olvasás közben.

IKEA Catalogie

A napokban megérkezett a 2013-as IKEA katalógus. Tény, hagy a papír, de akár az iPades változat is sokkal praktikusabb a 3,5"-esnél, ha az ember végig akarja böngészni, de gyakran, például ha konkrétan keresünk valamit kapóra jöhet a zsebünkben ez a mini kiadvány. Ügyeljünk arra, hogy nem elég csak az appot telepíteni, mert magát a tartalmat (50+ MB) csak azon belülről tudjuk letölteni!

Photo 2012.08.15. 20 28 27.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napplo.blog.hu/api/trackback/id/tr74714427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása