Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2012.08.06.
16:57

Írta: 925

Apperitív - magyar módra

A ma délutáni falatok mind magyar konyhákból érkeztek. Nem egy, nem két remek hazai alkalmazás érhető el az App Store-ban, ezek közül ajánlunk most három ingyenes újdonságot.


Olimpia TV (v1.0)

olimpia_tv.jpgKis spéttel ugyan, de megérkezett az MTVA olimpiai alkalmazása iOS-re is. Megmondom őszintén, nekem a Foci EB TV sokkal átláthatóbb app benyomását keltette, igaz, ott a műsor is kevésbé volt összetett a maga napi egy vagy két mérkőzésével. Összességében azért az ember megtalálhatja, amit látni vagy hallani szeretne. Igen, hallani, mert a kijelző alján található vezérlőből az MR1-Kossuth Rádió is elindítható. Ez komoly pozitívum! A legnagyobb hiányosság, hogy a kép- és hangminőség szabályozására nincs mód, így az ötkarikás szórakozás mobilról WiFi hiányában igencsak megdobhatja az adatforgalmunkat.


Generali Kárbejelentő (v1.0)

generali_karbejelento.jpgA Generali Biztosító gépjármű- és ingatlantulajdonosoknak szánt appja pontosan az, aminek látszik. Ahogy a nyitó oldalon fogalmaznak, mindig kéznél vannak az alábbi szolgáltatásaik:
- Gyors és egyszerű kárbejelentés
- A legközelebbi szerviz, ahová fordulhat
- Hasznos telefonszámok, melyekre szüksége lehet
A szervizlista egyelőre nem túl hosszú, reméljük, folyamatosan bővíteni fogják, mindenesetre az alkalmazást így is ajánljuk, elsősorban, de nem kizárólag Generali-ügyfeleknek.


Fröccs (v1.0)

froccs.jpgSokan hallottak már kisfröccsről, nagyfröccsről, hosszúlépésről, sőt, aki szereti a bort, valószínűleg a pontos arányokat is tudja. Ha igen, ha nem, magyar találmányról és magyar appról lévén szó, töltsük le büszkén, és egyszer nézzük meg barátainkkal - mondjuk egy-egy viceházmester mellett!

Szólj hozzá!

Címkék: magyar ingyenes életmód nyaralás női apperitív

A bejegyzés trackback címe:

https://napplo.blog.hu/api/trackback/id/tr174698447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása