Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2012.07.30.
18:03

Írta: 925

Apperitív

Tökéletes alkalmazás valószínűleg nincs, kedvencekből ellenben annál több.

Ennek a blognak sem az a célja, hogy megkülönböztessen jó és rossz appokat, hanem hogy rámutasson azokra, amelyek sokunk számára bizonyulhatnak hasznosnak. Mivel napi 24 óra kevés volna minden, arra méltó alkalmazás részletes bemutatására, ezért a cél, figyelemfelkeltő programokat találni, azokat körülrajzolni nektek, hogy aztán ti tehessétek magatoknak teljessé a képet a saját ízlésetek és tapasztalataitok alapján. Ez az Apperitív rovat.


Videolicious (v2.0)

Nem túl komplex videószerkesztő, ami felhasználói oldalról próbálja meg megfogni a lényeget. Leginkább gyors beszámolók készítésére lehet ideális. Akár a hátlapi, akár az előlapi kamera élőképére rávághatjuk az előre kiválasztott videókat, fotókat, menet közben eldöntve, hogy mikor melyiket szeretnénk látni. Ha elégedettek vagyunk az eredménnyel, zenét keverhetünk rá, aminek a hangereje szabályozható (egy érték adható meg, az nem változik a videó alatt), illetve ízléses videófiltereket helyezhetünk el rajta.

A kész alkotásokat exportálhatjuk a fotók/videók közé, illetve közvetlenül fel is tölthetjük a Twitter, Facebook vagy Youtube oldalainkra, elküldhetjük e-mailen. A HD minőség exportálásához ingyenes regisztráció szükséges.

A The Talk Market terméke megjelenése óta ingyenes.

Super Stickman Golf (v1.9)

Aki egy percig sem bírja Tiger Woodsékat nézni, ne ijedjen meg, ez a játék nem golf, az csupán "ürügy". Ez bizony egy fizikán alapuló, remek unaloműző, ami rengeteg pályával (szám szerint 261), lángoló, ragadó, fagyasztó, stb. labdákkal, online multiplayer funkcióval és megannyi mással okoz komoly mennyiségű bosszankodást - és persze még több örömöt - mindazoknak, akik kipróbálják.

ssg_01.jpg

ssg_02.jpg

A legtöbb lyuk számos megközelítésben kipipálható, ami miatt a választható extra labdáknak köszönhetően különböző játékstílusokat alakíthatnak ki.

Most a szokásos 1,59-os ára helyett ingyenesen letölthető, amíg az akció tart!
Figyelem, már készül a játék folytatása!

Hölgynaptár (v1.0.1)

Nem ez az egyetlen alkalmazás, amit a nők egészségügyi adminisztrációjához készítettek, viszont ez amellett, hogy magyar, elég sokrétű is! A havi ciklus kapcsán akár a felvitt, akár az azokból kalkulált adatokkal dolgozhatunk, követhetjük a testsúlyunkat, az ebből számított testtömegindexet, különböző emlékeztetőket állíthatunk be (tabletta szedésére, szűrőre járásra, stb.) és a témával kapcsolatban úgy általában bármit lejegyezhetünk.

Az igényes megjelenésű kisokos letöltéséért július 13-ai elérhetősége óta egy fillért sem kell fizetni!

Szólj hozzá!

Címkék: játék videó akció alkalmazás női app apperitív

A bejegyzés trackback címe:

https://napplo.blog.hu/api/trackback/id/tr804686479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása