Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2012.07.27.
00:29

Írta: 925

Pörkölt gyöngyszem

Percolator_Icon_128.png

Fizetős alkalmazások esetében kétszer is meggondolom, hogy letöltsem-e. De inkább sokkal többször. Nos, a Percolator esetében már a kettő is bőven elég volt: egy remek név, figyelemreméltó nézőképek és legfőképp egy olyan ötlet, amivel nemcsak hogy eddig nem találkoztam, de ki is akartam próbálni.

Fotóbizgeráló programokból sosem elég. Rengeteget töltök le, indítok el, majd törlök is pár perc után. Pár hét már elég ahhoz, hogy az emberbe beidegződjenek az ifotós szokásai, és a kedvenc appjainak körébe egyre nehezebb újaknak beférkőzni. Nos, azt hiszem, a legtöbben azok közül, akik adnak egy lehetőséget a fotópörkölőnek, meg is fogják tartani azt.

Brew_Treble_320x400.pngA fényképkészítő-szerkesztő programokat sokféleképpen lehet csoportba osztani, az egyik ilyen megkülönböztetés, hogy mi a célunk vele: amilyen gyorsan csak lehet látványosan tálalni az elkapott pillanatot, vagy addig bíbelődni egy képpel, amíg az tökéletesre nem sikerül, és csak utána learatni a lájkokat. Ez utóbbiba sorolandó a Tinrocket csapatának büszkesége is.

Azt javaslom, látogassatok el a percolatorapp.com oldalra, nézzétek meg a videót, majd utána a blog rovatban olvassátok végig, hogyan készült a kávéscsészét tartó lány portréja. Ezekből szinte mindent megtudhattok, amire a kezdéshez szükségünk lehet, minden másra pedig ott a kísérletezés!

Egy születésnapi akció keretében a Percolator most 2$-os alapára feléért vásárolható meg. Aki a letöltés mellett dönt, az készüljön elég szabadidővel is...

Szólj hozzá!

Címkék: képszerkesztés fényképezés akció alkalmazás photography app árcsökkenés iPhone iOS

A bejegyzés trackback címe:

https://napplo.blog.hu/api/trackback/id/tr34680875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása