Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2012.08.19.
22:48

Írta: 925

Lusta posta

Ha épp nyaralunk (ahogy azt épp én is teszem), sokszor csak az utolsó napon jut eszünkbe, hogy képeslapot kellet volna küldenünk azoknak a rokonoknak (pl. nagyszülők), akik nem sokra mennek a Facebookon megosztott tengerparti, balatoni, stb. képeinkkel és a Foursquare-bejelentkezéseinkkel. A fölösleges kapkodástól és személytelen lapoktól most megkímélhetjük magunkat, és még csak me sem kell keressük a legszimpatikusabb helyi traffikost, mert itt a Postcard (v1.0)!

Az alkalmazás pofonegyszerű. A lapra a képet a telefonunkról, Facebook-oldalunkról vagy Instagram-folyamunkról képes importálni. Az üzenet szövege szabadon megfogalmazható, és miután aláírtuk azt, már csak megcímeznünk, majd kifizetnünk kell a lapot. Az ára nem a legolcsóbb, de a globálisan 1,79€-s összeg talán még épp elfogadható, kiváltképp, ha PayPalen keresztül biztonságosan fizethetünk. Maga az alkalmazás amúgy ingyenes, összességében egy próbát talán megér.

Szólj hozzá!

Címkék: életmód nyaralás

A bejegyzés trackback címe:

https://napplo.blog.hu/api/trackback/id/tr94720799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása