Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2012.07.28.
19:08

Írta: 925

Filmekről ötös alá

Ha kíváncsi vagy egy filmre, hol nézed meg az értékelését? Kinek hiszel, IMDb, Rotten Tomatoes vagy Metacritic? Ha abba a táborba tartozol, akik szerint egy érmének több, mint két oldala van, akkor töltsd le a Moviegramot!

moviegram_prntscrn.jpg

Az igényes megjelenésű alkalmazás a három nagy filmes adatbázis értékeléseit átlagolja (persze azokat külön-külön is megmutatva), kiválóan csökkentve ezzel a szubjektivitás szerepét, ami kritikai oldalakról lévén szó, kifejezetten hasznos. A tartalom ezen túl egyelőre minimális: nincsenek toplisták, vélemények, filmzenék, csak egy-egy rövid sztorileírás, a főbb szereplők, rendezők, írók és - amennyiben elérhető - az előzetes videója. Aki ennél többet szeretne, ellátogathat a nevezett szakoldalakra azok osztályzataira kattintva.

Nekem bevállt.

A Moviegram ingyenesen letölthető az App Store-ból (a reklámok esetleges kiiktatása egy dollárba kerül).

Szólj hozzá!

Címkék: teszt alkalmazás iPhone iOS

A bejegyzés trackback címe:

https://napplo.blog.hu/api/trackback/id/tr514683908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása