Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2012.08.29.
19:57

Írta: 925

Apperitív - újabb szubjektív válogatás

Mint azt egyszer írtam, az Apperitív rovat - és talán az egész Nappló legfőbb - célja figyelemfelkeltő programokat találni, azokat körülrajzolni nektek, hogy aztán ti tehessétek magatoknak teljessé a képet a saját ízlésetek és tapasztalataitok alapján. Ennek jegyében ismét leemeltünk három alkalmazást az App Store polcáról - egyet az új, egyet az akciós, egyet a megújultak közül, és nem szaporítjuk túl a szót.

tovább...

Ha még nincs elég képszerkesztőd...

picshop_hd.pngA PicShop HD (v2.2.2) egyike a legkezesebb fényképszerkesztőknek, jó értelemben véve hétköznapi. Nem turbózták fel egy rakás filterrel, ellenben ami szerkesztési funkciót kínál, az mind korrektül és gyorsan (!) működik. Feliratozásra és némi matricázásra is van lehetőség, bajuszok, frizurák, kalapok széles választékával viccelődhetünk - ez az úgynevezett tökfödőhumor. Az egyik legjobb funkciója az szerkesztőnek, hogy tudunk visszavonni (és újrázni is), ami nagyon sok konkurensnél bosszantó hiányosság.

Ja igen, az ára! Nos, az jelenleg nincs neki, úgyhogy gyorsan töltsétek, amíg maholnap vissza nem ugrik négy dodóra!

Most írd alá!

signnow.pngHa a főnök úton van, de mindenképpen azonnal van szükség az aláírására, akkor külön öröm, ha a telefonján ott a SignNow (v2.0), mert elég megnyitnia a az általunk elküldött dokumentumot, és már postafordultával kaphatjuk is vissza. Ha nyitunk egy fiókot is náluk, akkor az aláírásokat el is menthetjük, így később még egyszerűbb lesz a dolgunk,

Ha nem is hivatalos, de a semminél mindenképp jobb. Az NBA egyik nagyágyúja, Deron Williams épp az idén nyáron írta alá 98 millió dolláros szerződését, méghozzá a SignNow segítségével egy iPaden!

Jobb a biztonság

mythings_for_iphone.pngKi ne lett volna már vele úgy, hogy szeretett volna egy-két fényképet, jegyzetet tárolni a telefonján anélkül, hogy ahhoz bárki hozzáférhetne. Persze, magát a telefont is le lehet számzárral védetni, de ha valakinek fontos, akkor nem biztos, hogy megelégszik egy retesszel. A MyThings for iPhone (v1.0.1) egyike azoknak az appoknak, amelyek lehetővé teszik, hogy a programon belül tároljunk biztonságban dolgokat. Nem állítom, hogy ez a legjobb, de ingyenes, jó ránézni és abszolút jól működik. A fényképeken, videókon, írásokon kívül kontaktokat is menthetünk és emlékeztetőket is állíthatunk be. Úgyhogy ha eltennétek néhány olyan fotót, aminek a párotok nem örülne, ha meglátná, akkor próbáljátok ki ezt a szelencét.

Ennyit mára, hamarosan új appok keresésére indulunk...

Szólj hozzá!

Címkék: biztonság képszerkesztés ingyenes fényképezés akció csakúgy életmód alkalmazás üzleti photography app árcsökkenés iPhone iOS apperitív

A bejegyzés trackback címe:

https://napplo.blog.hu/api/trackback/id/tr944740210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása