Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2012.07.31.
19:05

Írta: 925

Hány perce születtél?

Sőt, hány másodperccel, órával, nappal vagy hónappal ezelőtt? Ezeket a rettentően hasznos információkat tudhatjuk meg a Fun Age Calculator használatával. És akinek ez sem elég egy ingyenes apptól, az a Fun gombra bökve többek között azt is megtudhatja például, hogy hány guriga wc-papírt használhatott el születése óta...

A program egyetlen igazi hiányossága, hogy egyelőre nincs benne memória funkció, így nem csak, hogy nem menthetünk el egy vagy több születési dátumot, de minden egyes indításnál újra az aznapi dátumot ajánlja fel.

age_calculator_01.png

age_calculator_02.png

Ha a dátumok tényleg fontosak valaki számára, annak ajánljuk a CountDown.Free és CountDown.Pro programokat (az ingyenes app teljes értékű, míg a jelenleg 1.59€-ért kapható változat reklámoktól mentes), amivel számíthatunk dátumok közötti napokat, illetve egy dátumtól X nappal viszonyított dátumokat, akár időben előre, akár hátra.

Szólj hozzá!

Címkék: lifestyle életmód "csakúgy"

A bejegyzés trackback címe:

https://napplo.blog.hu/api/trackback/id/tr194689056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása